Black Friday 2020

Op zoek naar leuke speelgoed aanbiedingen van de merken Schleich, Papo of Safari? Houd dan onze website tijdens de Black Friday Week (23-11-2020 (vanaf 20:00 uur) t/m 30-11-2020 24:00 uur) in de gaten. Vele Schleich producten met kortingen tot wel 80%! Ben er snel bij want op=op! 

Om de extreme drukte te spreiden voor ons zelf en de pakketbezorgers, hebben we dit jaar besloten om de Black Friday aanbiedingen de gehele week te laten gelden.

De Singles Day en Black Friday aanbiedingen worden in een speciale pagina geplaatst waardoor je alle aanbiedingen bij elkaar hebt. Deze pagina zal zichtbaar zijn op het moment dat de actie in gaat. Houd hiervoor onze Facebook Pagina in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van onze aanbiedingen.

Levertijd Singles Day & Black Friday

Normaal gesproken worden alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog verstuurd. Door de verwachte extreme drukte zal de levertijd in deze twee actie periodes 1 a 2 werkdagen zijn. Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk pakketten te versturen.

11.11 Singles Day 2020

Singles Day Uitverkoop - Op 11 november is het Singles Day (populaire feestdag in China) Dit feest wordt gevierd met een grote uitverkoop. Ook wij doen hier dit jaar aan mee. Woensdag 11 november 2020 vele producten van de merken Schleich, Papo en Safari met kortingen oplopend tot wel 80%. Op deze dag kan je dus leuke cadeaus op de kop tikken voor de Decembermaand. Naast Singles Day, doen we uiteraard ook weer mee aan de Black Friday uitverkoop (23 november t/m 30 november).

Houd wel rekening met de verwachte extreme drukte bij de bezorgers, dus wil je de artikelen zeker voor 5 december in huis hebben, wacht dan niet tot Black Friday maar doe je aankopen op Singles Day!